O delegaţie PSD s-a alăturat unei misiuni umanitare în Africa, doar ca să fure şi de la săracii ăia

Aleşii noştri lucrează atât în ţară, cât şi peste hotare! Mai mulţi membri marcanţi ai PSD s-au alăturat săptămâna aceasta unei expediţii umanitare ONU în Sudanul de Sud, cu scopul de a fura ceva şi de la alţi amărâţi decât ăştia de acasă.

Experienţa acumulată în cadrul misiunii, spun pesediştii, le-ar putea fi utilă în propriile judeţe, unde condiţiile devin din ce în ce mai exotice pe măsură ce populaţia sărăceşte şi clima devine mai secetoasă.

„E greu, dar e distractiv, simţi că faci parte dintr-o echipă, fiecare dintre noi trebuie să-şi aducă contribuţia dacă vrem să iasă bine, că ăştia de la ONU sunt destul de vigilenţi”, spune Mihai Cocean, vicepreşedintele PSD Giurgiu. „Aici nu prea sunt bani, aşa că furăm ce găsim – saci cu orez, haine, chiar şi mini-laptopuri din alea cu manivelă sau filtre de apă.”

Nicu Şulea, consilier judeţean în Teleorman, a înregistrat deja primul mare succes al misiunii, sustrăgând 40.000 de lăzi de medicamente împotriva malariei, pe care le va folosi pentru a-şi ridica o vilă pe malul Dunării. „Când se stârnesc ţânţarii, iau o pastilă din perete şi stau fără griji. O să moară şefu’ de ciudă”, a zâmbit acesta, smulgând un castron cu terci din mâinile unui copil.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
27 octombrie 2017 17:03
Citește mai mult despre: africa furt PSD saracie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult