O grupare teroristă din PSD a dat un tun la metrou de 100 de milioane de Euro

Organizaţia teroristă PSD Sector 1 a revendicat un tun de 100 de milioane de Euro dat la metrou. Poliţia nu a putut interveni, pentru că teroriştii au imunitate. Teroriştii au reuşit din nou, deşi Interpolul şi CIA-ul ne-au avertizat că teroriştii PSD uneltesc împotriva ţării. Mai mult, se pare că tunul a fost dat cu complicitatea celor de la SRI, o altă grupare teroristă de stat din România.

Martorii supravieţuitori au povestit clipe de groază. „Eram în vagon când cineva a strigat Trăiască PSD. După asta s-a simţit un miros greu de comunist. Am văzut cum pesediştii terorişti semnau un contract cu un şef din Metrorex, apoi mi-am simţit portofelul mai gol. Am tras semnalul de alarmă, dar am fost amendat” povesteşte Marian Coltea, martor al atentatului.

Teroriştii pesedişti au pregătit atentatul foarte minuţios, într-un cort montat ilegal lângă gura de metrou. Au profitat că românii sunt acum cu ochii pe teroriştii islamişti şi nu mai sunt deloc atenţi la teroriştii din interior. E de aşteptat ca şi cealaltă facţiune de terorişti, PNL, să comită în curând un atentat similar.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
25 martie 2016 16:03
Citește mai mult despre: atentat Metrorex PSD terorism

Alte articole

Vezi mai mult