O minunăţie! Românii au venit de la sute de km pe şosele distruse pentru a vedea centura Sebeşului!

Coloane lungi de maşini cu români curioşi au parcurs sute de kilometri pe cele mai proaste drumuri din Europa ca să vadă deja celebra centură a Sebeşului, în regim de autostradă.

„Am rupt două maşini până aici. Vin tocmai de la Tecuci. Prima maşină am pierdut-o într-o groapă lângă Buzău. Am cumpărat alta şi abia am ajuns, tractat de cineva, pentru că am intrat într-un cap de pod nemarcat, încercând să evit un gropan”, spune Victor R, unul din românii care şi-au văzut visul cu ochii.

Sute de alţi români, din toate colţurile ţării, şi-au riscat viaţa, parcurgând în 2-3 zile cei 300-400 kilometri care îi despărţeau de noua autostradă de la Sebeş, mulţi fiind răniţi grav.

„Urmăresc de mulţi ani raliul Dakar, dar hârtoape ca la ieşirea din Curtea de Argeş n-am văzut nici în Africa, nici în Bolivia. Dar sunt fericit că avem şi noi în sfârşit 35 de kilometri de autostradă, acum ştiu pe ce s-au dus atâtea şi atâtea miliarde de Euro”, a declarat un alt român venit să vadă cu ochii lui ceea ce românii numesc „minunea de la Sebeş”.

Unii români n-au avut însă noroc, nimerind pe şosele-capcană, care se terminau brusc, în câmp, sau pur şi simplu n-au avut bani pentru toţi poliţiştii şpăgari de pe traseu.

Scris de Ionut
23 decembrie 2013 07:12

Alte articole

Vezi mai mult