O nouă anchetă Recorder: un fost chelner al lui Băsescu a ajuns primar la Cluj

Jurnaliștii de la Recorder au descoperit încă un caz în care funcții publice importante ajung pe mâna unui chelner. Este vorba de un fost chelner al lui Traian Băsescu, Emil B., care a fost propulsat în funcția de primar al orașului Cluj-Napoca.

„Orașul ăsta parcă e blestemat“, oftează un clujean. „L-am avut primar 12 ani pe Funar, un nebun, iar acum suntem pricopsiți c-un chelner. Mi-e rușine că sunt clujean când văd cum votează concetățenii mei.“

Mulți spun că fostul chelner n-are ce căuta la primărie. „Se laudă peste tot cu multiculturalismul orașului, cu istoria lui, dar nu e în stare să lege două cuvinte în maghiară. Din respect pentru istoria orașului și pentru maghiarii ai căror primar este ar fi trebui să încerce măcar să învețe limba. Dar ce să-i ceri unui chelner? N-ai cu cine“, spune un angajat al Primăriei.

Emil B. a negat însă vehement c-ar fi fost chelnerul lui Băsescu. „Am și dovezi, dacă e nevoie, prin care pot demonstra că eu am fost – atenție! – majordomul, nu chelnerul lui Traian Băsescu. Eu sunt cel care îi deschideam ușa celui care aducea băutura, nu cel care i-o aducea“, susține acesta.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
5 februarie 2021 08:53
Citește mai mult despre: Băsescu Boc cluj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult