Vârful de lance al pesedismului (sau al prostiei, că e totuna) din această perioadă, Liviu Pop, a reușit să demonstreze dincolo de orice dubiu că are ceva în plus față de toți predecesorii lui. Ministrul Educației a reușit în această dimineață contraperformanța de a-și pune invers capul pe corp, revendicând astfel doar pentru el sceptrul prostiei din PSD.

liviu_pop_cap_invers.jpg Și cum un necaz nu vine niciodată singur, Liviu Pop va rămâne probabil mult timp cu capul poziționat invers pe corp. Pentru că e gol și are greutatea unui balon, pesedistul și l-a lipit cu super glue, să fie sigur că nu i-l ia vântul. Chiar dacă e legat și cu o ață de corp, Liviu Pop a considerat că e mai sigur să fie lipit cu super glue.

”Tot e bine că n-a uitat să-și monteze capul, că i s-a mai întâmplat și asta”, a încercat să îi ia apărarea un apropiat. ”Și să știți că, în afară de modul în care arată, nu e nici o diferență între Liviu Pop cu cap și un Liviu Pop care n-are cap deloc. Unii chiar spun că Liviu Pop este mai inteligent când își uită capul, că măcar nu mai vorbește, că n-are cu ce.”

Scris de Calin | Tuesday, 19.09.2017 11:04 Politic

National Cinematografic