Vârful de lance al pesedismului (sau al prostiei, că e totuna) din această perioadă, Liviu Pop, a reușit să demonstreze dincolo de orice dubiu că are ceva în plus față de toți predecesorii lui. Ministrul Educației a reușit în această dimineață contraperformanța de a-și pune invers capul pe corp, revendicând astfel doar pentru el sceptrul prostiei din PSD.

liviu_pop_cap_invers.jpg Și cum un necaz nu vine niciodată singur, Liviu Pop va rămâne probabil mult timp cu capul poziționat invers pe corp. Pentru că e gol și are greutatea unui balon, pesedistul și l-a lipit cu super glue, să fie sigur că nu i-l ia vântul. Chiar dacă e legat și cu o ață de corp, Liviu Pop a considerat că e mai sigur să fie lipit cu super glue.

”Tot e bine că n-a uitat să-și monteze capul, că i s-a mai întâmplat și asta”, a încercat să îi ia apărarea un apropiat. ”Și să știți că, în afară de modul în care arată, nu e nici o diferență între Liviu Pop cu cap și un Liviu Pop care n-are cap deloc. Unii chiar spun că Liviu Pop este mai inteligent când își uită capul, că măcar nu mai vorbește, că n-are cu ce.”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Tuesday, 19.09.2017 11:04 Politic

National Cinematografic