Tragedia de la Caracal a fost prilej pentru toți actorii politici să dea declarații belicoase și să încerce să capitalizeze electoral pe urma ei. Aflată în campanie electorală, premierul Viorica Dăncilă a cerut deja pedepse mai mari pentru viol, pedofilie și omor iar astăzi a venit cu o propunere și mai electorală, a anunțat un referendum prin care românii să decidă dacă mai vor sau nu proști în Guvern.

diploma_super_premier_dancila.jpg

„Este evident că toate acestea nu s-ar fi întâmplat dacă toate structurile statului nu ar fi fost ocupate de oameni extrem de proști care nu sunt capabili de nimic. Poate a fost vorba de relații, poate noroc, poate a venit un partid și a numit toți proștii peste tot. Ce e important este că acum românii să vină să decidă dacă vor să mai aibă proști în guvern sau nu”, a declarat premierul Viorica Dăncilă.

Conform surselor de la palatul Victoria încă nu s-a stabilit exact care este întrebarea care va fi pe buletinul de vot. O variantă ar fi „doriți să modificăm Constituția în sensul să nu mai fie numiți oameni foarte proști în Guvern DA/NU”, dar există și o propunere pentru o variantă simplificată, „mai vreți mulți proști în funcții de decizie DA/NU”.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Tuesday, 30.07.2019 10:42 Politic

National Cinematografic