O nouă declarație pur electorală a Vioricăi Dăncilă: ”Fără proști în Guvern!”

Tragedia de la Caracal a fost prilej pentru toți actorii politici să dea declarații belicoase și să încerce să capitalizeze electoral pe urma ei. Aflată în campanie electorală, premierul Viorica Dăncilă a cerut deja pedepse mai mari pentru viol, pedofilie și omor iar astăzi a venit cu o propunere și mai electorală, a anunțat un referendum prin care românii să decidă dacă mai vor sau nu proști în Guvern.

„Este evident că toate acestea nu s-ar fi întâmplat dacă toate structurile statului nu ar fi fost ocupate de oameni extrem de proști care nu sunt capabili de nimic. Poate a fost vorba de relații, poate noroc, poate a venit un partid și a numit toți proștii peste tot. Ce e important este că acum românii să vină să decidă dacă vor să mai aibă proști în guvern sau nu”, a declarat premierul Viorica Dăncilă.

Conform surselor de la palatul Victoria încă nu s-a stabilit exact care este întrebarea care va fi pe buletinul de vot. O variantă ar fi „doriți să modificăm Constituția în sensul să nu mai fie numiți oameni foarte proști în Guvern DA/NU”, dar există și o propunere pentru o variantă simplificată, „mai vreți mulți proști în funcții de decizie DA/NU”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

30 iulie 2019 08:42
Citește mai mult despre: Dancila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult