O nouă gafă impardonabilă a Vioricăi Dăncilă! S-a prezentat şi azi la Palatul Victoria

România s-a făcut azi încă o dată de râs, cu ocazia vizitei la Guvern a premierului croat Andrej Plenković. Asta pentru că Viorica Dăncilă a gafat din nou și s-a dus și azi la Palatul Victoria, deși toată lumea e de acord că mai bine rămânea acasă. Sau, dacă tot era să se prezinte undeva, era mai indicat să se întoarcă la școală, nu să se ducă la Guvern.

Imediat după discuția cu Viorica Dăncilă, premierul croat a râs amabil și a spus că apreciază gluma cu menajera clădirii pe post de premier, dar a precizat că are o agendă încărcată și ar vrea să se întâlnească și cu premierul României. A fost nevoie de mai bine de 10 minute până ca premierul croat să fie convins că Dăncilă nu este menajera Palatului Victoria, ci chiar premierul României.

Odată dumirit că și-a irosit timpul, că a vorbit practic cu un ficus, premierul croat n-a mai părut la fel de binedispus. Ba chiar le-a făcut românilor o urare cel puțin lipsită de diplomație. ”Nu pot să vă urez decât să mergeți în … de fapt știți foarte bine cum se numește orașul acela din Croația, nu-i mai spun eu numele”. Dăncilă n-a fost însă deranjată de urare, că a fost rostită în engleză, așa că ea n-a înțeles nimic din ea.

Scris de Calin
18 mai 2018 14:05

Articole asemanătoare

Vezi mai mult