O nouă lovitură! Vadim Tudor, dat afară din Vadim Tudor de către celelalte personalităţi ale sale

La scurt timp după suspendarea din PRM, Corneliu Vadim Tudor primeşte încă o lovitură! În cursul zilei de ieri, spun apropiaţii, “Tribunul” ar fi fost dat afară şi din el însuşi de către celelalte personalităţi ale sale.

Iniţiatorii votului, Napoleon Bonaparte şi Mihai Viteazul, susţin că Vadim era “dus cu pluta”, tulburând deseori liniştea tuturor celorlalte entităţi care locuiesc în Vadim. “Avem tot respectul faţă de domnul Vadim, având în vedere că a fost primul aici”, a declarat împăratul Franţei. Însă în ultima vreme crizele de isterie ale domniei sale ne-au deranjat pe toţi. Eu nu mă mai pot concentra asupra campaniilor mele militare, Eminescu s-a apucat de băut, Iuliu Cezar stă şi plânge într-un colţ… E haos aici. Vadim trebuie să plece.“

Refugiat în caniche-ul unei vecine, fostul lider al PRM declară însă că va lupta din răsputeri cu „mafia” care a pus stăpânire pe fostul lider al PRM. “Am documente care atestă că Napoleon şi toţi ceilalţi au luat bani de la Hrebenciuc ca să-l excludă pe Vadim din Vadim, şi le voi da publicităţii imediat după plimbarea de dimineaţă”, a ameninţat pudelul Fifi.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
18 iunie 2013 13:56

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult