Când credeam că ticăloșia sa nu are limite, Victor Ponta demonstrază că mai are resurse nebănuite în acest domeniu. Astfel, acesta a anunțat că deși Jon Snow a murit în serialul Game of Thrones, acesta va fi înviat printr-o ordonanță de urgență. 

victor-ponta-jon-snow.jpg

„Am vorbit cu consilierii mei și cu ministrul Teodorovici și am primit asigurări că acest lucru este posibil. Eugen Teodorovici nu e genul de om care să spună prostii, e de la sine înțeles asta. Vom găsit soluțiile și vom face o alocare bugetară pentru învierea unui om atât de îndrăgit”, a spus Ponta, precizând că în momentul de față Jon Snow este mai iubit în România decât Simona Halep. 

Anunțul făcut de premier a împărțit România în două tabere: cei care spun că este o măsură populistă, care nu va ajuta cu nimic economia, și mai bine reducea TVA-ul la mâncare la 0% și cei care cred că este o măsură populistă și că, în general, un premier trebuie să se gândească la binele general și să-l învie pe Stannis Baratheon. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 16.06.2015 15:16 Politic

National Cinematografic