O nouă pasiune printre politicieni! Folosesc muşte în lesă ca să găsească mai uşor „trufele maro”

Considerate o delicatesă de către politicieni, „trufele maro” sunt tot mai greu de procurat de către aceştia. Asta pentru că absolut toţi politicienii români mănâncă „trufe maro”, de dimineaţa până seara, indiferent de contextul în care se află: la o discuţie cu alegătorii, în şedinţă de partid sau în timpul unei emisiuni televizate.

„După cum toată lumea ştie, muştele trag la «trufe maro», deci alegerea lor pentru procurarea acestui produs atât de vital politicienilor este absolut firească”, explică un important lider politic, mare mâncător de „trufe maro”. Acesta refuză însă să spună în preajma căror toalete se găsesc cele mai bune „trufe maro”, de frică să nu i-o ia înainte alţi politicieni.

Chiar dacă muştele sunt atrase natural de „trufe maro”, operaţiunea nu este atât de simplă pe cât pare. „Dacă nu eşti atent”, atenţionează acelaşi lider politic”, muştele încep să se înfrupte din «trufa maro». De aceea, de cum se aşează musca pe «trufa maro», tu, ca politician, trebuie să sari cu linguriţa şi să mânânci delicatesa.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
17 februarie 2014 10:02

Alte articole

Vezi mai mult