O nouă risipă din partea parlamentarilor noştri! Şi-au comandat farfurii suflate cu căcat

Aleşii noştri îşi fac din nou de cap. Pe lista de achiziţii a Parlamentului au apărut peste noapte câteva mii de farfurii suflate cu căcat. Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, spune că această achiziţie este absolut necesară, în condiţiile în care, odată cu dezbaterile pe seama viitoarei Constituţii, s-a mâncat atât de mult căcat încât parlamentarii riscă să rămână fără căcat de mâncat în perioada imediat următoare.

„Parlamentarul român trebuie să se simtă ca şi cum ar mânca căcat chiar şi atunci când n-o face. Îţi iei o sălăţică, dar impresia pe care aceste farfurii ţi-o dau este că tu mănânci căcat în continuare. Farfuriile astea sunt extraodinare, este exact ce are nevoie parlamentarul român. Dacă nu mănâncă căcat, parlamentarul român nu este parlamentar adevărat”, susţine Crin Antonescu.

Odată cu achiziţia acestor farfurii, Palatul Parlamentului va beneficia şi de un nou sistem video, menit să-i împiedice pe parlamentari să fure farfuriile suflate cu căcat. „Parlamantarii noştri sunt în stare să fure şi o scobitoare, deci vă daţi seama cât de atractive vor fi pentru ei farfuriile suflate cu căcat. Un sistem video mai performnat este absolut necesar”, spune preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
30 iunie 2013 08:46

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult