O nouă sfidare la adresa României! Steagul romglez a fost arborat pe o clădire de birouri din Pipera

După arborările ostentative ale steagului secuiesc pe diverse clădiri oficiale din Harghita şi Covasna, un nou gest separatist a avut loc într-o clădire de corporatişti din Pipera. La adăpostul nopţii, doi extremişti au arborat steagul romglez chiar deasupra intrării principale a clădirii, dar şi o pancarta cu mesajul „Pipera is not România!”.

Zoltan Kiraly, liderul romglezilor de pretutindeni, consideră gestul absolut firesc şi chiar îi încurajează pe toţi proprietarii de clădiri de birouri din Pipera să facă la fel. „Dacă ai sânge romglez through your veins ai datoria morală să arborezi our symbols everywhere you can. Justice pentru poporul romglez!”.

Liderul romglez spune că protestele nu se vor opri până minoritatea din care face parte nu va primi un minim de drepturi: reprezentare în Parlament, plăcuţe bilingve la toaletele clădirilor de birouri, şcoli şi universităţi în limba maternă, dar şi schimbarea numelui lui William Brânză, pentru a nu mai fi confundat cu un romglez.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
20 februarie 2013 16:02

Alte articole

Vezi mai mult