N-a fost chiar o tentativă de asasinat comandată de Soroş, dar Liviu Dragnea a fost jignit aproape mortal la nunta fiului său! Mai multe surse spun că liderul PSD a fost, şi de data aceasta, confundat cu un chelner de câţiva nuntaşi, care i-au cerut două beri şi un bol cu covrigi.

chelner_dragnea_bacsis_costum.jpg

"Te aştepţi la aşa ceva la o recepţie la Casa Albă, poate şi la Bruxelles, dar aici, în sânul României, oamenii ar trebui să ştie că asta nu e mustaţă de chelner, e mustaţă de ŞEF DE SALĂ! Să-şi ia singuri berea şi covrigii", a tunat Dragnea, care a comandat deja o emisiune la Antena 3 pentru a-i pune la punct pe agresori.

Ca să nu mai fie victima unor astfel de confuzii, Liviu Dragnea şi-a schimbat pe loc costumul cu unul din catifea roşie, cu firet auriu, iar câţiva invitaţi i-au dat şefului social-democrat câte 5 lei să le parcheze maşinile în curtea generoasă a palatului Snagov.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Sunday, 26.08.2018 13:48 Politic

National Cinematografic