O nouă zonă rezidenţială în nordul Capitalei: Cartierul Vasluian

Azi încep lucrările la un nou complex rezidenţial în zona de nord a Capitalei: „Cartierul Vasluian”. Potrivit developerului, este un cartier destinat expaţilor de origine vasluiană, unde aceştia să găsească toate condiţiile de acasă, pe care un oraş modern precum Bucureştiul nu are cum să le ofere.

„Oamenii de pe la noi au regulile lor nescrise”, spune dezvoltatorul imobiliar, „în bună măsură datorită ratei copleşitoare a analfabetismului. Deoarece ştim ce e important pentru vasluieni, am insistat în mod special pe lângă Primărie ca să nu fie conectaţi la apă. Ni s-au promis şi întreruperi frecvente ale curentului şi gazelor. Singura noastră dezamăgire e că nu le putem asigura oamenilor şi inundaţii măcar o dată pe an, de sărbători.”

„A trebuit totuşi să facem nişte modificări în planul urbanistic”, spune dezvoltatorul, „în principal am eliminat grădiniţa şi şcoala şi l-am concediat pe arhitectul care le inclusese în planul Cartierului Vasluian. Am pus în schimb multe garduri, ca să aibă tot omul de unde să îşi ia un par, să nu fie nevoiţi să apeleze la cei din comerţ, la preţuri de speculă. De asemenea, ştim că bărbaţii, mai ales cei cu neveste tinere şi frumoase, au şi ei nevoi, aşa că special pentru ei vom face un azil de bătrâne.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
16 noiembrie 2011 08:04

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult