O panaramă neidentificată i-a zgâriat mașina lui Nicușor când depunea jurământul

Nicușor Dan a devenit edilul unui oraș rămas în anii de glorie ai secolului XIX, când bucureștenii au inventat micii, terasa cu bere și statul la discuții. Noul primar se va conftunta cu multiple probleme, inclusiv civilizarea locuitorilor acestui „oraș”.

Chiar în prima zi de mandat, când a fost să-și depună jurământul, o panaramă din multele panarame venite la București din Moldova, i-a zgâriat mașina lui Nicușor dan cu un cui. Acesta spune că gestul este inexplicabil, întrucât a plătit și taxa de parcare și amenda dată de poliția comunitară, care avea încă ordine de la fostul primar să-l șicaneze.

În timp ce panarama se ascunsese în boscheți și striga „huoooo, câineeee!!!”, Nicușor Dan a analizat zgârietura și a estimat că nu este paralelă cu asfaltul așa că a corectat totul cu cheia proprie, acoperind zgârietura veche cu niște pastă corectoare pe care o avea în trusa de geometrie pe care o are tot timpul în torpedoul mașinii. Momentan nu se știe cine este autoarea faptei întrucât imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă sunt neclare.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

30 octombrie 2020 08:26
Citește mai mult despre: masina nicusor dan panarama

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult