În timp ce se plimba azi prin București, Gabi Firea a văzut în dreptul unui semafor un maldăr de flori și a exclamat plină de încântare: ”Superb, absolut superb! Această fațadă merită un premiu special din partea primăriei!”. Ce nu știa însă țăranca cu buletin de Voluntari e că acolo nu era o fațadă de clădire, ci o profesoară cu brațul plin de flori primite de la elevi.

profesoara_flori_semafor.jpg Dar cum Gabi Firea e înconjurată de consilieri fie bătuți în cap, fie uluitor de pupincuriști - sau ambele - nimeni nu i-a spus țoapei că ceea ce vrea ea să premieze nu este o fațadă. Un singur cetățean aflat în zonă a încercat să-i atragă atenția asupra confuziei, dar Firea a devenit agresivă, acuzându-l că nu știe să aprecieze frumosul și a aruncat cu mileul după el.

”Era păcat să nu suplimentez fondul de premii”, a spus ulterior țăranca cu buletin de Voluntari. ”Frumusețea trebuie apreciată oriunde apare, mai ales când ea e plătită din banii bucureștenilor care plătesc taxe și impozite. În numele lor am dat eu acest premiu, pe care - sunt sigură - absolut toți cetățenii Capitalei îl apreciază.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 11.09.2017 19:03 Politic

National Cinematografic