O profesoară care stătea la semafor cu un braţ de flori, premiată de Firea pentru cea mai frumoasă faţadă

În timp ce se plimba azi prin București, Gabi Firea a văzut în dreptul unui semafor un maldăr de flori și a exclamat plină de încântare: ”Superb, absolut superb! Această fațadă merită un premiu special din partea primăriei!”. Ce nu știa însă țăranca cu buletin de Voluntari e că acolo nu era o fațadă de clădire, ci o profesoară cu brațul plin de flori primite de la elevi.

Dar cum Gabi Firea e înconjurată de consilieri fie bătuți în cap, fie uluitor de pupincuriști – sau ambele – nimeni nu i-a spus țoapei că ceea ce vrea ea să premieze nu este o fațadă. Un singur cetățean aflat în zonă a încercat să-i atragă atenția asupra confuziei, dar Firea a devenit agresivă, acuzându-l că nu știe să aprecieze frumosul și a aruncat cu mileul după el.

”Era păcat să nu suplimentez fondul de premii”, a spus ulterior țăranca cu buletin de Voluntari. ”Frumusețea trebuie apreciată oriunde apare, mai ales când ea e plătită din banii bucureștenilor care plătesc taxe și impozite. În numele lor am dat eu acest premiu, pe care – sunt sigură – absolut toți cetățenii Capitalei îl apreciază.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
11 septembrie 2017 17:09
Citește mai mult despre: Firea flori profesoara

Alte articole

Vezi mai mult