O zi de la lansarea aplicaţiei PSD! Un coreean e deja Level 99, mai tare decât Dragnea

Ca de obicei, coreenii ne bat la tot ce înseamnă jocuri pe mobil! La nici 24 de ore de la apariţia ultimei versiuni a aplicaţiei de propagandă „Guvernare PSD”, Kim Chi-Wu, un elev de liceu din Coreea de Sud, a atins deja nivelul maxim, 99, devenind oficial mai puternic în partid decât Liviu Dragnea.

„Cu toată reţeaua pe care şi-a construit-o, Dragnea încă n-a reuşit să treacă de nivelul 84. Băiatul ăsta din Coreea, în schimb… n-am văzut niciodată atâta dexteritate. Să trăiţi, dom’ preşedinte!”, spune Codrin Ştefănescu, Level 3 Crook în cadrul partidului.

În doar 24 de ore, tânărul Kim Chi-Wu a reuşit să adune toţi baronii de pe hartă, să bifeze toate filialele judeţene şi chiar să termine questul bătrânului Iliescu din peştera minerilor.

„Probabil a cumpărat gold, altfel n-ai cum să farmezi atâta ulei şi făină într-o singură zi”, a declarat Victor Ponta, fost beta-tester.

Supărat că soarta lui depinde acum de un puşti de 17 ani din Coreea, Liviu Dragnea ameninţă că îşi va şterge contul, acuzând producătorii aplicaţiei PSD că aceasta ar fi „pay-to-win”.

Scris de Vasile
9 aprilie 2019 15:04
Citește mai mult despre: aplicatie coreea jocuri mobil PSD

Alte articole

Vezi mai mult