Oaia Pufulica a făcut mai multă audienţă decât Pleşu şi Patapievici în toată cariera lor

În ciuda criticilor venite din toate părţile internetului, TVR a reuşit, pentru prima oară în ultimii 10 ani, să dea lovitura pe piaţa audienţelor TV. Filmuleţul cu politrucul care mângâia o oaie de pluş pe TVR3 a avut audienţa mai mare decât toată audienţa TVR Cultural adunată.

„În realitate nu ştim ce audienţă aveau Patapievici şi Pleşu la emisiunile alea că mai toată lumea dormea. Dormeau cameramanii, dormeau şi oamenii în regia de emisie, dormeau machiozele, tapiţerii, producătorii, dormeau şi oamenii nevinovaţi care treceau prin zonă. Oricum, din cei care nu adormeau, niciunul nu ţine minte ceva, ceea ce însemnă că, probabil, nu erau atenţi”, a declarat o sursă din Televiziunea Naţională.

Pe de altă parte, emisiunea cu Pufulica a rupt audienţele, sute de mii de români holbându-se la spectacol, crezând că este vorba despre o emisiune de promovare a consumului de marijuana. „De pe vremea când era MTV în vogă n-am mai văzut ceva aşa de mişto. Am râs de m-am spart. Dacă ascultai cu atenţie cred că-i auzeai şi pe Beavis şi Butthead comentând. Sper să rămână TVR verde în continuare, sunt mai amuzanţi ca Bendeac sau ăia de la Divertis”, a spus un tânăr telespectator.

Scris de Eftimie
10 decembrie 2013 14:12

Alte articole

Vezi mai mult