Nici o șansă ca oaia să devină brand turistic al României! Ierbivorul rumegător a refuzat brutal oferta ministrului de la Turism, spunând că sub nici o formă nu vrea să își asocieze imaginea cu o țară plină de tâmpiți. ”O țară care-i votează pe pesediști în Parlament și pe Firea primar al capitalei e o țară plină de oameni bătuți în cap. Pas!”, le-a transmis oaia oamenilor din minister.
 
oaie-iritata.jpg ”Fără falsă modestie, dar cunosc oi care sunt mult mai inteligente decât mulți dintre aleșii României”, a continuat ierbivorul. ”Mă uit prin parlament și prin guvern și văd acolo specimene care n-ar fi în stare să supraviețuiască ca oi, cu creierul pe care-l au ca oameni. Or eu nu pot să fiu brand turistic pentru o țară care e condusă de astfel de specimene și care e populată de idioți care votează astfel de specimene.”
 
Mai mult, oaia spune că imaginea ei a avut deja destul de suferit din cauza asocierii cu Gigi Becali și echipa lui, fosta Steaua și actuala FCSB. ”Și nici măcar nu e ca și cum m-ar fi întrebat cineva dacă îmi doresc asocierea cu Becali și cu turma lui de suporteri. Nu, pur și simplu au pus semnul egalității între mine și retarzii ăia, fără să aibă acordul meu. Îmi ajunge!”, a răbufnit rumegătoarea.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Tuesday, 30.05.2017 20:37 Politic

National Cinematografic