Oaia refuză să devină brand turistic al României: ”Îmi pare rău, nu mă pot asocia cu o țară de tâmpiți!”

Nici o șansă ca oaia să devină brand turistic al României! Ierbivorul rumegător a refuzat brutal oferta ministrului de la Turism, spunând că sub nici o formă nu vrea să își asocieze imaginea cu o țară plină de tâmpiți. ”O țară care-i votează pe pesediști în Parlament și pe Firea primar al capitalei e o țară plină de oameni bătuți în cap. Pas!”, le-a transmis oaia oamenilor din minister.
 
”Fără falsă modestie, dar cunosc oi care sunt mult mai inteligente decât mulți dintre aleșii României”, a continuat ierbivorul. ”Mă uit prin parlament și prin guvern și văd acolo specimene care n-ar fi în stare să supraviețuiască ca oi, cu creierul pe care-l au ca oameni. Or eu nu pot să fiu brand turistic pentru o țară care e condusă de astfel de specimene și care e populată de idioți care votează astfel de specimene.”
 
Mai mult, oaia spune că imaginea ei a avut deja destul de suferit din cauza asocierii cu Gigi Becali și echipa lui, fosta Steaua și actuala FCSB. ”Și nici măcar nu e ca și cum m-ar fi întrebat cineva dacă îmi doresc asocierea cu Becali și cu turma lui de suporteri. Nu, pur și simplu au pus semnul egalității între mine și retarzii ăia, fără să aibă acordu meu. Îmi ajunge!”, a răbufnit rumegătoarea.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
30 mai 2017 18:37
Citește mai mult despre: idioti oaie turism

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult