Oamenii de știință au descoperit o propoziție spusă de Victor Ponta în care nu e nici o minciună

Un grup de lingviști de la Institutul Iorgu Iordan au analizat 8000 de stenograme ale discuțiilor purtate de premierul României, Victor Ponta, pentru a descoperi dacă există măcar o singură frază, măcar o propoziție, în care să nu fi mințit. Cu toate că strădaniile au părut a fi zadarnice, în cele din urmă, colectivul de oameni de știință a descoperit propoziția magică, lipsită de orice urmă de minciună.

”Este vorba de expresia ”Aș mânca o portocală”, rostită în cadrul unei întâlniri informale cu liderii PSD din sudul țării. Analizele de timbru vocal, forma de exprimare și o anchetă ulterioară au scos la iveală faptul că Ponta chiar și-ar fi dorit să mănânce o portocală”, a declarat șeful echipei de cercetători, Carol Mavrocordat Cantacuzino.

Din păcate, cercetări ulterioare au scos la iveală faptul că propoziția a fost rostită de deputatul Ponta și nu de premierul Ponta și, astfel, nu are nici o valoare pentru știință.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
29 aprilie 2014 12:04

Alte articole

Vezi mai mult