Obama: „Incurajaţi munca la negru!”

Băsescu s-a întâlnit aseară cu preşedintele american Barack Obama. Pentru a-l impresiona pe preşedintele american, Băsescu i-a spus acestuia că lucrurile sunt mult mai negre decât par în România. Iar pentru a-i arăta că cifrele economice îl confirmă, i l-a prezentat pe Boc, care s-a lăudat minute bune cu numărul mare de români care lucrează la negru, cu găurile negre din economie, dar şi cu previziunile negre asupra economiei noastre pe următorii ani. Vădit mulţumit, Obama i-a promis lui Boc o excursie cu părinţii la Disneyland.

„Munca la negru din România nici nu se compară cu cea din America, unde oamenii de la Fisc se comportă ca nişte rasişti şi retează orice posibilitate de a munci la negru. La voi, în schimb, până şi corporatiştii lucrează mai ceva ca negrii pe plantaţie. Tot ceea ce pot să spun e că sunteţi pe calea cea bună. Încurajaţi munca la negru în continuare şi veţi ajunge departe!” i-a spus liderul de la Casa Albă lui Băsescu.

Traian Băsescu a obţinut şi o victorie personală în urma întrevederii cu Obama, care i-a promis că-i ajunge scutul antirachetă şi că nu intenţionează să amplaseze în zonă şi un scut anti violet, care să împiedice atacurile energetice cu flacăra violet. În semn de recunoştinţă, Băsescu a promis că va muta sărbătoarea de Ziua Naţională a României de la Alba Iulia la Negreşti Oaş.

La finalul întrevederii, Obama a promis că va veni în România, pentru a-şi vizita fraţii moldoveni: „Ştiu cum e să trăieşti în Africa, tocmai de aceea îi simt aproape pe fraţii moldoveni. Spuneţi-le că abia aştept să-i întâlnesc.”

După încheierea întrevederii, Băsescu şi-a certat staff-ul pentru că nu a fost anunţat că urmează să se întâlnească cu Obama, el având impresia că preşedintele Americii este în continuare George Bush. Obama chiar a fost puţin contrariat de faptul că Băsescu e alb, deşi e preşedintele unei ţări pline de negri. Dacă Băsescu ar fi ştiut că preşedintele american este negru, ar fi petrecut şi el câteva zile la solar, să se perpelească puţin.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
9 aprilie 2010 10:08
Citește mai mult despre: Basescu munca la negru obama

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult