Summit NATO istoric pentru România! Ţara noastră a dat o lecţie de strategie aliaţilor nord-atlantici, şi a reuşit prin tertipuri geostrategice să păstreze restul, după ce a fost trimisă să cumpere ţigări de către SUA, Franţa şi Marea Britanie.nato_tigari.jpg

“A fost o misiune grea. 5 Euro i-am ascuns într-un pantof, 10 Euro i-am trecut pe cheltuieli cu diurnă şi am arătat doar 5 Euro, pe care celelalte ţări au ne-au permis să-i păstrăm. Dl. Stoltenberg a zis: Lasă, mă, ţineţi-i voi, săracilor!”, spune Iohannis.

Banii obţinuţi vor fi investiţi în modernizarea Armatei şi ajung pentru două cazane de cartofi şi o varză, deci prezenţa noastră pe frontul din Afghanistan e asigurată încă două săptămâni. Ţara noastră a fost felicitată pentru modul în care s-a prezentat la summit. Şi de data aceasta am reuşit să aducem tava cu cafele fără să le vărsăm.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Ionut | Friday, 26.05.2017 16:26 Politic

National Cinematografic