Oculta Mondială anunță că suntem pe cont propriu 7 zile, că e în teambuilding

Anunț sec al Ocultei Mondiale. Începând de azi omenirea trebuie să se descurce singură, fără ca Oculta să mai intervină, pentru că membrii acesteia participă la un teambuilding de 7 zile. Cetățenii plantei sunt îndemnați să se distreze cât pot, pentru că peste o săptămână se întorc băieții din umbră și vor prelua iar hățurile lumii.

”E o șansă pentru omenire să se afirme, dar nu cred că vor reuși cine știe ce. Așa sunt plebeii ăștia, urlă că nu le convine, dar când îi întrebi ce vor să pună în loc, dau din colț în colț. Până acum doar noi am demonstrat calități de leadership”, spune George Soros, șef la Oculta Mondială.

Nici Bill Gates nu vede omenirea capabilă de cine știe ce schimbări în perioada în care Oculta își va lua mâna de pe destinele planetei: ”Toți se dau mari șmecheri, dar când întrebi cine vrea să fie președinte de asociație au zbughit-o imediat, nu mai cârâie unul. Ce-o să faceți fără noi? Absolut nimic. Dacă n-am fi noi să vă dăm de lucru, ați fi muritori de foame”, susține Bill Gates.

Scris de Ionut
24 septembrie 2021 10:09
Citește mai mult despre: Oculta Mondială teambuilding

Alte articole

Vezi mai mult