Odios! Piedone a deturnat din banii adunaţi pentru victimele din Colectiv pentru campania electorală

Până unde cu impostura? Fostul primar Piedone, care a demisionat pentru că e vinovat moral pentru moartea a 64 de oameni în clubul Colectiv, nu doar că are tupeul să candideze din nou la primăria pe care o conducea atunci! Piedone a deturnat chiar şi o parte din banii adunaţi de oameni pentru ajutorarea supravieţuitorilor.

“De exemplu, Crucea Roşie a strâns bani pentru răniţi, dar banii n-au ajuns niciodată. Tratamentul şi transportul răniţilor s-au făcut tot cu bani de la stat. Acum, banii au fost redirecţionaţi către campania lui”, explică Decebal Popescu, sociolog. Mai mult, corturile medicale în care trebuia să li se acorde primul ajutor răniţilor sunt acum folosite pentru strângerea semnăturilor pentru candidatura criminalului.

Ce ne miră e că în Sectorul 4 există atâţia dobitoci care să semneze pentru candidatura lui Piedone. Probabil sunt cei mai cretini oameni de pe Terra, sau sunt la fel de criminali ca el şi ar trebui inculpaţi alături de el şi de ceilalţi angajaţi din primărie care au dat avizele clubului Colectiv, precum şi alături de pompierii care s-au dus în Colectiv doar ca să încaseze şpăgi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
20 aprilie 2016 17:04
Citește mai mult despre: Colectiv piedone

Alte articole

Vezi mai mult