Proaspăt amplasată în piaţa Revoluţiei din Capitală, o minunată statuie în formă de penis a fost deja compromisă de vandali! Potrivit Poliţiei Locale, o persoană lipsită complet de scrupule a lipit în această noapte, pe falusul de bronz şlefuit, un afiş cu figura obscenă a lui Tăriceanu, provocându-le greaţă trecătorilor mai sensibili.

statuie_penis_tariceanu.jpg
Fiindcă afişul era lipit cu aracet şi, oricât l-ar fi râcâit angajaţii Primăriei, faţa lui Tăriceanu încă se putea distinge, penisul uriaş denumit "Fiinţa" a trebuit îndepărtat din piaţa publică şi, cel mai probabil, va fi trimis la topit.

"E bine că autorităţile s-au mişcat repede. Mă înfioară gândul că ar fi putut să vadă copiii aşa ceva! Ruşine huliganilor care strică operele de artă lipind pe ele toate scârnăviile", a declarat un cetăţean.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 27.10.2016 14:53 Politic

National Cinematografic