Ofertă tentantă. Un şeic arab ne oferă două cămile pentru Viorica Dăncilă!

Aflată în vizită de lucru în Turcia, premierul României, Viorica Dăncilă, a fost remarcată de partenerii arabi. Un şeic şi-a luat inima în dinţi, şi potrivit tradiţiei lor, a oferit patru cămile pentru Viorica noastră, apoi s-a corectat repede: “Două. Două cămile”, în aplauzele amuzate ale celor prezenţi la dineul oficial dat de preşedintele Erdoğan.

Analiştii politici din România spun însă că oferta trebuie tratată cu toată seriozitatea: “O cămilă chiar e utilă. După ce o iei de la Palatul Victoria, cu cămila chiar mai faci ceva, dar cu Dăncilă ce faci?”, explică Decebal Popescu. Acesta susţine chiar să numim cămila premier în locul Vioricăi, şi cealaltă cămilă în locul lui Petre Daea: “Chiar ar merge Guvernul mai prost? N-are cum”.

Viorica l-a impresionat pe şeicul saudit, care a spus că e uluit că România are atâta petrol şi totuşi oamenii sunt atât de săraci: “Acum că am cunoscut-o pe Dăncilă şi am aflat că voi numiţi la şefia Guvernului astfel de oameni, nu mă mai mir”. Şeicul e convins că dacă Dăncilă rămâne premier, România va ajunge din urmă Arabia Saudită şi va deveni un deşert.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
16 octombrie 2018 13:45
Citește mai mult despre: cămile şeic Viorica Dancila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult