Oficial! Navalnîi, otrăvit de soție pentru că uitase de aniversarea lor

Ancheta în cazul otrăvirii opozantului rus a luat o întorsătură neașteptată. Sub presiunea internațională, dictatorul Vladimir Putin a scos la iveală o serie de înregistrări din care reiese că Aleksei Navalnâi a fost otrăvit chiar de soția lui pentru că uitase de aniversarea căsătoriei lor.

„După cum se vede foarte bine și pe aceste înregistrări, că l-am înregistrat 24 din 24, dl. Aleksei era pândit de un pericol mai mare decât un oarecare Putin Vladimir. Se observă cum cu două zile înainte de eveniment soția sa începe să trântească oale prin casă, să pufnească nervos și să-l întrebe pe liderul opoziției dacă nu i se pare că a uitat ceva în timp ce se tot ceartă cu Putin. Se vede și greșeala fatală făcut de dl. Navalnîi care spune că nu înțelege la ce se referă și o întreabă dacă nu cumva e nervoasă că e la ciclu”, a explicat directorul FSB, Nikolai Kaghebinskîi.

Dictatorul Rusiei i-a trimis o scrisoare de consolare dizidentului rus spunând că-și cere scuze pentru confuzie și urându-i însănătoșire grabnică, pentru a-l putea lichida ca un bărbat, cu lunetiști, că are Rusia gloanțe, nu prin metode de-astea medievale de secol XVI.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

28 august 2020 05:08
Citește mai mult despre: rusia

Alte articole

Vezi mai mult