Oficial! Vom avea Ministerul Familiei, care va stabili ce înjurături sunt permise

Gata cu înjurăturile la întâmplare! În viitorul guvern va exista un minister nou, al Familiei, care se va ocupa în primul și-n primul rând de reglementarea înjurăturilor. Cele mai multe înjurături din România sunt despre mame și familie, deci e normal ca acest minister să fie denumit al Familei, spun autoritățile.

Viitorul minister al Familiei va stabili ce înjurături sunt permise, însă românii nu privesc cu ochi buni acest lucru – cu atât mai mult cu cât numele vehiculat drept ministru al Familiei este cel al Gabrielei Firea. Românii se tem, pe bună dreptate, că se va ajunge la o cenzură inacceptabilă a înjurăturilor.

„Sunt șanse mari ca Gabi Firea să interzică toate înjurăturile despre dumnezei și sfinți“, a avertizat reputatul român Decebal Popescu. „Iar înjurăturile reprezintă principala și, de cele mai multe ori, singura manifestare a creativității unui român, așa că orice cenzură poate deveni catastrofală. Sperăm ca zvonul cu Gabi Firea să nu se adeverească și în locul ei să avem un tehnocrat competent: Radu Banciu.“

Scris de Calin
22 noiembrie 2021 16:16
Citește mai mult despre: injuraturi minister

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult