Olanda a corectat gafa diplomatică recentă, prin care transmisese că nu dorește România în Spațiul Schengen. Olandezii spun că de fapt nu ne vor nici în Uniunea Europeană: ”Regretăm enorm când v-am primit în UE. Faptul că v-am transformat într-o colonie nu ne încălzește cu nimic. Ne e scârbă de voi, pitici colorați balcanici!”, a transmis premierul olandez în scrisoarea oficială de scuze adresată României.olanda_scuze_schengen.jpg

Olandezii sunt mâhniți că în manualele de geografie Olanda e trecută pe același continent cu România: ”De fapt ne dorim ca Europa să se termine cam pe unde a tras Ungaria gardul ăla de sârmă ghimpată și românii să fie mutați în Pakistan, sau pe undeva prin India, de unde au venit țiganii ăștia”, susține ministrul de externe olandez.

Olanda regretă că românii ar fi înțeles că prezența lor în Schengen nu e agreată de europeni, când de fapt lucrurile stau mult mai simplu: ”Ne dorim să dispăreți, nu sunt suficienți 2000 km între țările noastre. Am vrea să vă vedem îngropați, sau exterminați de ruși”, a precizat regina Olandei.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 15.09.2017 17:32 Politic

National Cinematografic