Olanda se opune trecerii României la Timeline-ul Facebook

România continuă să înregistreze eşecuri în negocierile cu Uniunea Europeană! Ieri, în cadrul summitului miniştrilor de externe din UE, reprezentantul Olandei a cerut amânarea unei decizii privind trecerea României şi Bulgariei la noul Timeline pe Facebook.

„Încercăm să reparăm greşeala făcută în 2007 când le-am permis românilor şi bulgarilor accesul la Facebook după ce le-au dat recommend francezii”, a declarat ministrul de externe al Ţărilor de Jos. „Aceste ţări şi-au asumat nişte angajamente pe care nu le-au respectat. Am tot sperat să vedem pe wall-ul lor poze cu femeile acelea frumoase cu care tot se laudă sau măcar să atingă standardele UE de poze cu pisicuţe drăgălaşe pe Facebook. În schimb ne-au spamat cu tot felul de campanii pentru salvarea cailor din Deltă, câinilor din Bucureşti sau Roşiei Montane”, a completat ministrul. Oficialul olandez a precizat că, în primul rând, românii trebuie să-şi pună ordine la ei acasă, în pozele din albume, să nu mai dea like la orice prostie şi să-şi clarifice relaţiile, renunţând să mai abuzeze de statusul „it’s complicated”.

În replică, ministrul de externe român a declarat că a început demersurile pentru deschiderea unei cauze pe Facebook pentru trecerea României la noul Timeline. „Europa va vedea că nu este de glumit cu noi, doar suntem a şaptea ţară din Uniunea Europeană ca număr de like-uri”.

Scris de Ef
30 martie 2012 16:03

Alte articole

Vezi mai mult