S-a săturat să spună Iohannis că nu e calificată! Lia Olguţa Vasilescu a luat un zbor spre Priştina, capitala statului Kosovo unde a auzit că există o universitate care dă diplome pentru orice, de exemplu chirurgie estetică. “Sunt convinsă că au şi o facultate de transporturi, o voi face în regim de urgenţă şi săptămâna viitoare voi prezenta preşedintelui Iohannis dovada că sunt specialistă în acest domeniu”, spune Olguţa Vasilescu.diploma_kosovo_lolguta.jpg

Olguţa spune că a renunţat să mai ceară numirea la Dezvoltare, pentru că nu există facultate de Dezvoltare, nici măcar în Kosovo. Aceasta spune că a încercat o figură la a treia tentativă de numire în Guvern. Şi-a trecut în CV un workshop de dezvoltare personală la Păltiniş, cu o firmă de suplimente nutritive, dar “s-a prins, fraieru’”, spune Olguţa despre Iohannis.

Recunoaşterea diplomei de Transporturi din Kosovo nu va fi o problemă, explică Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei: “Noi recunoaştem orice rahat de diplomă, de oriunde, inclusiv din state pe care nu le recunoaştem şi cu care nu avem legături diplomatice”, a mai spus Andronescu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 07.02.2019 19:10 Politic

National Cinematografic