Olguţa Vasilescu a plecat spre Kosovo, să-şi ia diplomă de Transporturi

S-a săturat să spună Iohannis că nu e calificată! Lia Olguţa Vasilescu a luat un zbor spre Priştina, capitala statului Kosovo unde a auzit că există o universitate care dă diplome pentru orice, de exemplu chirurgie estetică. “Sunt convinsă că au şi o facultate de transporturi, o voi face în regim de urgenţă şi săptămâna viitoare voi prezenta preşedintelui Iohannis dovada că sunt specialistă în acest domeniu”, spune Olguţa Vasilescu.

Olguţa spune că a renunţat să mai ceară numirea la Dezvoltare, pentru că nu există facultate de Dezvoltare, nici măcar în Kosovo. Aceasta spune că a încercat o figură la a treia tentativă de numire în Guvern. Şi-a trecut în CV un workshop de dezvoltare personală la Păltiniş, cu o firmă de suplimente nutritive, dar “s-a prins, fraieru’”, spune Olguţa despre Iohannis.

Recunoaşterea diplomei de Transporturi din Kosovo nu va fi o problemă, explică Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei: “Noi recunoaştem orice rahat de diplomă, de oriunde, inclusiv din state pe care nu le recunoaştem şi cu care nu avem legături diplomatice”, a mai spus Andronescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
7 februarie 2019 17:10
Citește mai mult despre: diploma iohannis Kosovo olguta vasilescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult