Lia Olguţa Vasilescu a fost la un pas de a declanşa al treilea război mondial! Devenit viral pe internet, discursul său în limba engleză de la ONU a sunat atât de sovietic încât a activat scutul antirachetă de la Deveselu, care a interceptat-o direct în fesa dreaptă şi a provocat daune câtorva fotolii din sediul Naţiunilor Unite.

olguta_vodka_vasilescu.jpg

“Is hurt in ze cheek of butt, but out of every pericol, tavarishi”, a asigurat aceasta, culegându-şi hârtiile de pe jos şi potrivindu-şi uşanka pe cap.

Din fericire, guvernele principalelor puteri nucleare au fost notificate în timp util, pentru prevenirea unei conflagraţii planetare, mai puţin Franţa, care a capitulat necondiţionat.

“V-am avertizat încă de la inaugurarea scutului că există riscul să apară astfel de situaţii. Engleza vorbită de doamna ministru are exact acelaşi contur pe radar ca o rachetă balistică intercontinentală lansată din Rusia sau Kazahstan. Sistemul nostru şi-a făcut treaba şi a neutralizat-o”, explică col. Winston Chesterfield, mecanic la Deveselu.

Într-o notă mai veselă, surse apropiate preşedintelui onorific al PSD, Ion Iliescu, spun că acesta ar fi avut astăzi prima erecţie în mai bine de 20 de ani.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 14.03.2017 18:16 Politic

National Cinematografic