Olguţa Vasilescu a vorbit engleza cu un accent atât de rusesc încât s-a activat scutul de la Deveselu

Lia Olguţa Vasilescu a fost la un pas de a declanşa al treilea război mondial! Devenit viral pe internet, discursul său în limba engleză de la ONU a sunat atât de sovietic încât a activat scutul antirachetă de la Deveselu, care a interceptat-o direct în fesa dreaptă şi a provocat daune câtorva fotolii din sediul Naţiunilor Unite.

“Is hurt in ze cheek of butt, but out of every pericol, tavarishi”, a asigurat aceasta, culegându-şi hârtiile de pe jos şi potrivindu-şi uşanka pe cap.

Din fericire, guvernele principalelor puteri nucleare au fost notificate în timp util, pentru prevenirea unei conflagraţii planetare, mai puţin Franţa, care a capitulat necondiţionat.

“V-am avertizat încă de la inaugurarea scutului că există riscul să apară astfel de situaţii. Engleza vorbită de doamna ministru are exact acelaşi contur pe radar ca o rachetă balistică intercontinentală lansată din Rusia sau Kazahstan. Sistemul nostru şi-a făcut treaba şi a neutralizat-o”, explică col. Winston Chesterfield, mecanic la Deveselu.

Într-o notă mai veselă, surse apropiate preşedintelui onorific al PSD, Ion Iliescu, spun că acesta ar fi avut astăzi prima erecţie în mai bine de 20 de ani.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
14 martie 2017 16:03

Alte articole

Vezi mai mult