Om cinstit! Un român sărac a găsit un contract bănos pe jos, dar l-a înapoiat baronului local

Are o pensie de mizerie, dar mai lucrează cu ziua pe la diverşi, pentru a avea bani. Cu toate astea, când a dat peste un contract substanţial pierdut pe jos, Victor R nu s-a lăcomit. L-a predat imediat păgubitului, nimeni altul decât baronul local.

„M-am uitat pe contract, era între o firmă a baronului şi consiliul local, unde e şef tot baronul nostru. Adică e treaba lui, nu ne priveşte pe noi. Eu nu am băgat niciodată mâna în fondurile altuia, că au fost europene, sau de la buget”, a spus românul cinstit.

Românul a fost dat ca exemplu de aleşii locali din judeţ, care au spus că „vrem cât mai mulţi cetăţeni ca domnul Victor R. Numai aşa facem treabă în ţara asta”. Deşi nu ceruse nicio recompensă, Victor R a fost totuşi răsplătit: are dreptul să se bage în faţă la coadă la orice ghişeu atunci când îşi plăteşte taxele. „Înseamnă enorm pentru mine. Mulţumesc”, a declarat emoţionat Victor R”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
10 aprilie 2014 15:04

Alte articole

Vezi mai mult