Așa cum a promis săptămâna trecută, George R.R. Martin, părintele Game of Thrones, a decis să ucidă absolut toate personajele din serial, pentru că a ieșit Gabi Firea primar în Capitală. Scriitorul spune că va ucide nu doar oamenii, ci și pe White Walkers, uriașii, mutanții și evident și pe Jon Snow, ca să nu fie discuții.

coliva_rr_martin.jpg Mai mult, pentru că e furios că PSD-ul a furat voturi în Sectorul 1 ca să nu iasă Clotilde, R.R. Martin spune că va ucide chiar și caii din serial, deci Dothraki o să meargă o vreme pe jos, apoi o să fie atacați de dragonii lui Daenerys, și pentru o vreme o să miroasă a carpaccio de cal până în Westeros.

”Cel mai mult o să-mi placă să-l ucid pe șeful zombilor, care mi-a amintit mereu de Dragnea de la PSD. Nu vreau să dezvălui cum o să moară, dar garantez că o să-l doară, așa cum ar merita și gunoiul penal Dragnea”, a declarat George R.R. Martin.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Sunday, 12.06.2016 15:13 Politic

National Cinematografic