Onţanu, suspendat. Prefectul a numit un interimar din cartelul Medellin: ”E înlocuitorul perfect”

La scurt timp după ce Neculai Onțanu a fost arestat și suspendat din funcția de primar, prefectul Capitalei a anunțat, victorios, că s-a ajuns la un acord cu reputatul cartel columbian Medellin. Până la finalul lunii, columbienii vor trimite unul din oamenii lor de încredere să ocupe funcția de primar interimar în Sectorul 2.

”Oameni serioși, columbienii”, spune prefectul de București. ”Le-am zis doar că avem nevoie de un profesionist, care să învârtă bani negri și șpăgi fără ca DNA-ul să prindă de veste, iar ei ne-au spus că au mulți oameni potriviți pentru scaunul de primar. E foarte bine că vine cineva cu experiență, pentru că ar fi păcat să punem un interimar care la rândul lui să fie prins în timp ce fură sau ia mită.”

Columbianul care va sosi la București spune că se va integra perfect în viața politică de la noi. ”Cunosc aproape toți politicienii români, majoritatea s-au specializat în infracțiuni în aceleași locuri ca și mine. Iar faptul că ne cunoaștem ne va ajuta să lucrăm eficient împreună, cu beneficii financiare pentru toți dintre noi”, este convins columbianul.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
25 martie 2016 17:58
Citește mai mult despre: arest DNA ontanu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult