Onţanu va deschide o piaţă de sclavi în sectorul 2

Primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, va deschide o piaţă de sclavi negri în spatele McDonaldsului de la Bucur Obor. Amenajarea spaţiului este aproape completă, urmând ca săptămâna viitoare să fie instalate ultimele cuşti.

Potrivit Primăriei, în noua piaţă de sclavi vor vinde doar producătorii, nu şi negustorii de sclavi care iau dintr-o parte şi vând în alta. Iată ce a declarat edilul şef al Sectorului 2, pe ultima sută de metri a lucrărilor de amenajare:

“Îi sfătuiesc pe bucureşteni să cumpere sclavi doar de la ţărani. Sclavii crescuţi în curte, pe pământ, sunt cei mai buni, pentru că au avut ocazia să alerge, să tragă de fiare, să facă exerciţii. Sclavii de incubator sunt mai graşi şi nici nu ştiu să facă mare lucru, pentru că au stat toată viaţa în casă.”

Onţanu spune că piaţa de sclavi va uşura viaţa bucureştenilor din zonă. Cine are bani şi-şi permite poate să-şi cumpere sclavi care duc gunoiul, spală şi calcă, sau sclavi de exterior, care duc copiii la şcoală şi te apără de maidanezi. Diferenţa e că sclavii de exterior sunt mult mai bine dotaţi, întrucât au şi cizme în picioare.

La festivitatea de deschidere a pieţei vor participa realizatorul tv Cabral şi Kamara, de la trupa Alb Negru. Becali a spus că nu are timp să vină şi a amintit că Bănel Nicoliţă nu este de vânzare.

Scris de TNR
26 ianuarie 2011 16:01

Alte articole

Vezi mai mult