Opoziţia nu poate participa la proteste fiindcă sunt după ora de culcare a lui Crin

Liderii Opoziţiei s-au reunit azi la consultări pentru a adopta o poziţie faţă de protestele de stradă din întreaga ţară. „E destul de supărător că a trebuit să plec în mijlocul sezonului de raliuri”, a declarat Victor Ponta în cursul unei pauze, „dar vrem să profităm de această mişcare, mai ales că nu avem absolut niciun merit în iniţierea sau organizarea ei, deci dacă se termină prost putem să ne declinăm orice responsabilitate”.

Şeful PSD a mai propus trimiterea în Piaţa Universităţii a lui Ion Iliescu, dată fiind vasta sa experienţă în domeniu, dar şi faptul că e singurul lider al Opoziţiei cu inima destul de tare pentru a putea suporta stresul unui protest de stradă. A mai fost sugerat şi numele lui Dan Voiculescu, dată fiind charisma extraordinară a acestuia şi trecutul său impecabil, care îl face de neatacat pentru manifestanţii din piaţă.

Consultările s-au terminat fără un rezultat din cauza lui Crin Antonescu, care a refuzat să participe la orice fel de manifestaţie organizată după ora 7 seara. „Am reflectat cu maturitatea necesară”, spune liderul liberalilor, „şi am ajuns la concluzia că nu putem participa la mitinguri care încep după ora mea de nani. E un sacrificiu pe care, omeneşte, nu-mi poate cere nimeni să-l fac. În plus, ar fi şi urât să-mi cadă capul de somn în vreme ce disperaţii ăia se bat cu jandarmii. A, dacă oamenii vor să-şi ia mai devreme liber de la serviciu ca să vină la proteste şi să se termine totul pe la un 6, hai 6 jumătate, e OK; dar să nu înceapă mai devreme de 3, să am şi eu timp de siestă”.

Scris de TNR
17 ianuarie 2012 11:01

Alte articole

Vezi mai mult