Opoziţia şi puterea au ajuns la consens: Vinovat de neintrarea în Schengen e Guvernul Petru Groza

După săptămâni întregi de dezbatere politică, talk-show-uri TV şi negocieri purtate pe mai multe paliere, opoziţia reunită a reuşit să ajungă la un consens cu puterea pentru stabilirea vinovatului pentru ratarea intrării în Schengen. Astfel, conform unei declaraţii comune ce va fi citită în această după amiază, principalul vinovat pentru eşec este Guvernul Petru Groza.

“Groza şi miniştrii săi au avut, de-a lungul timpului, o atitudine vădit ostilă intrarii României în Schengen. Nu au depus nici un efort cu privire la securizarea graniţelor noastre dinspre est, pe-acolo intrând, în mod repetat, tot felul de activişti de partid comunişti, moldoveni cu ţigări de contrabandă şi Ion Iliescu, după ce şi-a finalizat studiile”, se arată în comunicat.

Dealtfel, guvernul Groza nici măcar nu a avut odată, pe ordinea de zi a şedinţelor, subiectul Schengen, dovedind, încă o dată, dezinteresul general în această privinţă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
7 martie 2013 16:03

Alte articole

Vezi mai mult