Opriţi asasinul! Credeai că Oprea omoară oameni doar când deţine funcţii în stat? Nimic mai fals. De când nu mai are coloană oficială, şeful partidului de securişti UNPR a comis şi mai multe accidente.oprea_criminal_cu_girofar.jpg

Fostul ministru de interne Gabriel Oprea a fost chiar şi el lovit de un camion în timp ce traversa neregulamentar. Obișnuit să circule doar cu șofer și cu coloană oficială de polițiști, Oprea nici măcar nu știa ce înseamnă un semafor, obiect pe care îl vedea doar fugitiv, când trecea prin București cu peste 120 km/h, în drum spre cârciumi, curve, sau alte curve.

Din păcate, Oprea a supravieţuit, pentu că avea doar lovituri la cap şi la el creierul nu este un organ important, fiind mic, ca la pitecantropi, şi capabil doar să fure, să mintă şi să omoare oameni nevinovaţi, pentru a-şi satisface perversiunile sexuale de om bolnav cu asistentele lui luate de pe centură.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 10.11.2015 15:14 Politic

National Cinematografic