Oprea a arătat în conferința de presă că merită să fie premier: e nesimțit și minte la fel ca Ponta

După ce aproape o săptămână s-a dat la fund, Gabriel Oprea a vorbit azi, în sfârșit, despre incidentul de marțea trecută. Numai că în loc să demisioneze, așa cum ”interesul național” o cere, Oprea a preferat să ne arate că e uluitor de nesimțit. Într-atât de nesimțit încât chiar ar merita să fie premier în locul actualului nesimțit de la Palatul Victoria, Victor Ponta.

Și că să nu existe dubii că merită să fie premier, Oprea nu doar că a fost nesimțit, dar a și mințit: a spus că n-a oprit cu mașina la locul accidentului pentru că nu știa ce s-a întâmplat acolo, că n-a vorbit cu presa din respect pentru familia polițistului decedat, că folosea coloana oficială în ”interes profesional”, ca să menționăm doar trei din multe minciuni spuse azi de Gabriel Oprea.

Și, să nu uităm, Gabriel Oprea nu doar că a plagiat în doctoratul său, dar a fost coordonator de doctorate pentru alte câteva zeci de plagiatori, ceea ce îi oferă un avantaj evident în fața lui Victor Ponta. ”Nu e mizerie pe care s-o fi făcut Ponta și Gabriel Oprea nu. Ba chiar are câteva în plus Gabriel Oprea”, a explicat reputatul politolog Decebal Popescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
26 octombrie 2015 11:10
Citește mai mult despre: Gabi Oprea Ponta premier

Alte articole

Vezi mai mult