Oprea explică cele 1500 de curse de urgenţă: „Seara mai luam comenzi prin Uber”

În urma dezvăluirilor din această seară, din care reiese că în ultimele 292 de zile Oprea a făcut 1500 de curse cu antemergători, clasificate ca urgență, acesta a revenit cu o nouă conferință de presă în care a explicat unde s-a plimbat atâta. „Seara mai luam și curse pe Uber, să mai scot un ban. Nu poți să trăiești dintr-un salariu de ministru, să întreții și nevasta și consiliera, bănuiesc că mă înțelegeți”, a declarat ministrul.

Acesta a precizat că în acest fel se explică și averea nejustificabilă pe care o are. „Nu e doar ce bani primesc prin aplicație, oamenii sunt decenți și apreciază că îi duc foarte repede, așa că mai lasă și ei câte 10 lei, câte 50 de lei. Avantajul că mergi în coloană oficială, ajungi foarte repede la destinație”, a spus Oprea.

Profilul generalului pe UBER are 5 stele curate, pentru că absolut toți clienții au fost mulțumiți de felul în care conduce șoferul acestuia, motiv petnru care ministrul a cerut o ridicare în grad, să se potrivească stelele de pe tresă cu cele din aplicație. „Nu e de ici de colo să pleci noaptea din berărie de pe Lipscani și să te ducă ministrul de interne acasă. Aproape că nu mai puteam să vomit, până nu am găsit pliantele cu UNPR puse în buzunarul scaunelor”, a povestit un tânăr ce a mers cu UBER-ul cu Oprea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

27 octombrie 2015 18:23
Citește mai mult despre: curse Oprea uber

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult