Oprea explică photoshopul: ”Obama l-a făcut, pentru că şi-a dorit o poză în care dă mâna cu mine”

Omul de stat, profesorul doctor și generalul Gabriel Oprea dezvăluie adevărul din spatele pozei trucate, în care pare că Barack Obama dă mâna cu el. În interesul adevărului, Gabriel Oprea a recunoscut că Obama a avut ideea, pentru că fostul președinte american își dorea foarte mult o poză în care ei doi dau mâna.

”Obama nu putea să-și asume acest fals, așa că m-a rugat pe mine să pun poza pe Facebook, după care el a dat share, ca să se dea mare că are poză dând mâna cu mine”, explică Gabriel Oprea.

Protocolul impunea ca președintele american să dea mâna cu omologul său, Traian Băsescu, dar Obama știa că adevăratul lider din încăpere era domnul general Gabriel Oprea. Uzanțele diplomatice au fost respectate și Obama a pierdut ocazia să dea mâna cu domnul general, dar după câteva zile a venit poza trucată de o echipă de photoshopiști de la CIA, cu rugămintea să o dăm noi, că lui Obama îi e jenă să nu se afle”, confirmă surse din anturajul lui Oprea.

Din respect și venerație pentru general, cei de la CIA au exagerat cu trucajul și i-au tăiat puțin și din enorma gușă a lui Gabriel Oprea, ceea ce a dus la descoperirea falsului și la demascarea acestui scandal provocat de președintele american.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
30 iunie 2018 10:00
Citește mai mult despre: obama Oprea poza

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult