Oprea renunţă la coloana oficială! A fost văzut într-o simplă trăsură de aur trasă de cerbi

Gest incredibil de smerenie al vicepremierului Gabriel Oprea! După ce s-a dus vestea că acesta abuza de subordonaţii săi, punându-i să-l escorteze seară de seară la cârciumă, generalul Oprea a dovedit că îşi regretă comportamentul şi a renunţat în totalitate la protecţia Poliţiei.

Câţiva trecători de pe Bulevardul Kiseleff pot confirma că Oprea a dat dovadă de modestie şi a circulat astăzi ca un cetăţean simplu, fără coloană oficială, într-o simplă caleaşcă de aur trasă de 12 cerbi măiaştri, cu coarnele încrustate cu rubine cât oul de porumbel.

“Priviţi-l cum merge singur şi abătut, în acest vehicul umil. E clar că vrea să arate lumii cât de rău îi pare pentru atitudinea sa de până acum, dar mă tem că îşi pune siguranţa în pericol”, a comentat un apropiat al generalului. “Gândiţi-vă cât de veche e trăsura aia dacă a aparţinut şi domnitorului fanariot Nicolae Mavrogheni, şi dinastiei Romanov! În plus, are suspensiile varză, abia poate duce un carton de ouă Fabergé fără să le spargă.”

Gurile rele spun însă că Oprea nu s-ar fi căit în totalitate, o ordonanţă apărută recent în Monitorul Oficial decretând că trăsurile trase de cerbi nu sunt obligate să stea la semafor sau să respecte limitele de viteză.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
23 octombrie 2015 15:27
Citește mai mult despre: cerbi coloana oficiala gunoi Oprea trasura

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult