Oprescu: „Bucureştiul e pregătit pentru Apocalipsă! Stăm foarte bine la clădiri cu bulină roşie”

Primarul Sorin Oprescu se laudă că Bucureştiul e cea mai bine pregătită capitală europeană pentru Apocalipsa din 21 decembrie 2012. „Spre deosebire de alte oraşe, Bucureştiul e pregătit să cadă şi la un cutremur modest. De când sunt eu primar, am dublat numărul clădirilor cu bulină roşie, tocmai ca să întâmpinăm Apocalipsa cum se cuvine”, a explicat Oprescu.

Mai mult, Oprescu susţine că la noile clădiri din Bucureşti s-au dat avize de construcţie fără să fie respectate cele mai elementare norme de siguranţă. „Să nu fiţi surpinşi dacă o să cadă şi clădiri construite în ultimii 3-4 ani”, a spus primarul. „Apocalipsa trebuie s-o simtă toată lumea, altfel nu e distractiv”.

Singura nemulţumire a lui Oprescu se leagă de numele lui Vanghelie, pe care primarul general îl acuză că a furat startul. „Nesimţitu’ de Vanghelie mi-a luat-o înainte şi deja la el în sector există câteva zone apocaliptice. Dar aşa sunt ăştia din PSD, toţi plagiază, aşa că nu sunt extrem de surprins de faptul că Vanghelie mi-a furat ideea”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
20 decembrie 2012 15:12

Alte articole

Vezi mai mult