Oprescu: “Când am anunţat tăierea subvenţiilor la căldură, uitasem că e an electoral”

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, şi-a cerut astăzi scuze pentru declaraţiile recente privind imposibilitatea acordării de ajutoare pentru încălzire. Acesta a dat vina pe o lovitură la cap, din cauza căreia ar fi uitat complet faptul că în iarnă urmează să aibă loc alegeri.

“Slavă Domnului că primarii de sector au fost pe fază când am sugerat, din greşeală, că iarna asta s-ar putea să nu subvenţionăm căldura”, a declarat Oprescu. “Toţi mi-au atras atenţia că urmează alegerile parlamentare, întrebându-mă, îngrijoraţi, dacă am înnebunit. Le-am explicat că sufeream de amnezie temporară şi le-am promis că voi remedia situaţia. E bine să ştiu că, deşi sunt independent, colegii mei din USL se preocupă de sănătatea mea.”

“E bine că domnul primar şi-a venit în fire”, a declarat un apropiat al acestuia. “Oricum nu e vorba de o cheltuială foarte mare. Bugetul Primăriei poate suporta lejer acordarea subvenţiilor pentru încălzire până la 9 decembrie, data alegerilor, după care vom putea introduce noi taxe şi impozite pentru recuperarea pierderii.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
5 octombrie 2012 15:10

Alte articole

Vezi mai mult