Acuzat că şi-ar fi procurat cantităţi mari de insulină clandestin, ca să-şi provoace simptomele care l-au trimis la spital, Sorin Oprescu se apără cum ştie el mai bine! Primarul susţine că de vină ar fi şoferul său, care n-ar fi înţeles corect rugămintea să-i aducă “vreo două cutii de vaselină”.

vaselina_insulina_oprescu.jpg
“Domn’le, îl ştiţi pe Grenadă, nu e cel mai răsărit interlop”, a explicat Oprescu. “Eu l-am rugat: măi flăcău, când mai vii în vizită, adu-mi şi mie nişte vaselină, că ştii cum e aici, în arest, îţi mai faci freza, mai ungi câte o balama dacă scârţâie... E vina mea că în loc de vaselină mi-a adus insulină? Ce era să fac, s-o arunc?”

“OK, OK, va-se-lină, şefu’, acu’ am înţeles”, a mormăit şoferul, spăşit.

Potrivit lui Oprescu, nu e prima oară când şoferul înţelege greşit anumite indicaţii. “Acum câteva luni, când chiar i-am cerut să-mi dea insulina, m-a dus în Sulina! Ce-am mai râs... Mai în glumă, mai în serios, sper că n-am uitat şi acolo un sac cu bani.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Saturday, 17.10.2015 03:59 Politic

National Cinematografic