Acuzat că şi-ar fi procurat cantităţi mari de insulină clandestin, ca să-şi provoace simptomele care l-au trimis la spital, Sorin Oprescu se apără cum ştie el mai bine! Primarul susţine că de vină ar fi şoferul său, care n-ar fi înţeles corect rugămintea să-i aducă “vreo două cutii de vaselină”.

vaselina_insulina_oprescu.jpg
“Domn’le, îl ştiţi pe Grenadă, nu e cel mai răsărit interlop”, a explicat Oprescu. “Eu l-am rugat: măi flăcău, când mai vii în vizită, adu-mi şi mie nişte vaselină, că ştii cum e aici, în arest, îţi mai faci freza, mai ungi câte o balama dacă scârţâie... E vina mea că în loc de vaselină mi-a adus insulină? Ce era să fac, s-o arunc?”

“OK, OK, va-se-lină, şefu’, acu’ am înţeles”, a mormăit şoferul, spăşit.

Potrivit lui Oprescu, nu e prima oară când şoferul înţelege greşit anumite indicaţii. “Acum câteva luni, când chiar i-am cerut să-mi dea insulina, m-a dus în Sulina! Ce-am mai râs... Mai în glumă, mai în serios, sper că n-am uitat şi acolo un sac cu bani.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Saturday, 17.10.2015 03:59 Politic

National Cinematografic